Anna auringon maksaa sähkölaskut

Kasvavat energiakustannukset, tiukentuva lainsäädäntö ja henkilökohtainen mieltymys ovat kaikki hyviä syitä hyödyntää uusiutuvia energiamuotoja. Auringon säteily on yksi käyttökelpoisimmista uusiutuvan energian lähteistä, sillä aurinkoenergia on ilmaista, puhdasta ja uusiutuvaa.

Aurinkojärjestelmät ovat testattuja, turvallisia ja taloudellisia. Aurinkojärjestelmien asennus on helppoa, minkä ansiosta pääse nopeasti nauttimaan aurinkoenergian taloudellisuudesta ja mukavuudesta. Aurinkoenergia on luonnontuote, joten mikään ulkopuolinen taho ei määrää sen hintaa tai käyttöä.

Edelläkävijyyttä auringon alla

Älykkään GEF Aurinkovoimalan omistajana saatte enemmän hyötyä jokaisesta auringonsäteestä, pilvipohjaisen GEF Vision™ järjestelmän ansiosta. GEF Aurinkovoimala on ekologinen energiaratkaisu ja kannattava sijoitus, joka vähentää huomattavasti verkosta ostettavan sähkön tarvetta sekä lisää omavaraisuutta ja kiinteistön arvoa.

Tuotevalikoimamme sisältää verkkoon kytkettävät GEF Aurinkovoimalat muutamasta kilowatista useisiin megawatteihin. GEF Aurinkovoimala avaimet käteen -periaatteella, sisältää kaiken tarvittavan: aurinkopaneelit, invertterin, kiinnitysjärjestelmän sekä muut komponentit, konsultoinnin, asennuksen, käyttöönoton ja opastuksen sekä tarvittaessa myös rahoituksen. Kaikki GEF Aurinkovoimalan osat ovat johtavien kansainvälisten valmistajien tuotteita, joten ne täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme.